Afspraak

Afspraken voor controles en behandelingen bij de tandarts en de mondhygiëniste worden telefonisch gemaakt van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur ’s ochtends, telefoon 0592-344020. Bij pijnklachten is het verstandig zo snel mogelijk contact op te nemen. In de meeste gevallen wordt u dan dezelfde dag geholpen. U kunt geen afspraken per e-mail maken.

Voor SPOEDGEVALLEN of het afzeggen van afspraken buiten genoemde tijden zijn wij te bereiken via een apart nummer dat op het antwoordapparaat vermeld staat.  Een spoedgeval is een ongeval of een nabloeding.

Een afspraak dient MINIMAAL 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Bij niet tijdig afzeggen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Dat geldt ook voor afspraken bij de mondhygiëniste ! Voor afspraken gepland op maandag kunt u via e-mail toch op tijd afzeggen (tandartspraktijksmid@kpnplanet.nl).

De praktijk is eerder geopend dan 09.00 uur, maar voor een goed lopende organisatie gedurende de dag, is het noodzakelijk dat u zich aan deze telefonische tijden houdt. Mede daarom hanteren wij ook een vaste dagindeling waar in sommige gevallen van kan worden afgeweken :

08.00 – 8.30   controleafspraken van dinsdag tot en met donderdag
08.30 – 12.00 behandelingen
11.30 – 12.00  spoedgevallen/pijnklachten/behandelingen
13.00 – 13.30  spoedgevallen/pijnklachten/behandelingen
13.30 – 16.00  controleafspraken en kleine behandelingen ( donderdag tot 16.00 uur )

Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Met de assistente maakt u desgewenst een vervolgafspraak. U kunt aangeven dat u een oproep voor uw periodieke controle per e-mail op prijs stelt.